GündemPopülerSpor

Beşiktaş Trabzonspor derbisini kim kazanır? Anket

Süper Lig’de şampiyonluk yolunda bu hafta oynanacak iki önemli derbi ligin kaderini belirleyecek. Önce Beşiktaş Trabzonspor sonra da Fenerbahçe – Galatasaray derbisi nefesleri kesecek.

Süper Lig’in 23’üncü haftasında Trabzonspor’u konuk edecek Beşiktaş, rakibini yenerek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Heyecan dolu haftada önce Beşiktaş, lider Trabzonspor’u sahasında ağırlayacak. Sergen Yalçın’la şampiyonluğa yürümek isteyen Kara Kartal, rakibini yenerek umudunu tazelemek istiyor. Fırtına ise rakibini devirip liderlik koltuğunu bırakmak istemiyor. Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçını kazanarak 36 sezon sonra bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.  Beşiktaş Trabzonspor derbisini kim kazanır? 

22 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’da oynanacak ve Fırat Aydınus’un yöneteceği Beşiktaş Trabzonspor maçı beİN SPROTS HD1’den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Trabzonspor derbisini kim kazanır?

Beşiktaş
50.00%
Trabzonspor
33.33%
Berabere
16.67%

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı

Sadeceanket.com

Reklamların can sıkıcı olduğunun farkındayız ama sizlere hizmet vermeye devam edebilmemiz için reklam yayını yapmak zorundayız. Adblocker uygulamasından www.sadeceanket.com domainini kaldırarak bize destek olabilirsiniz.