EkonomiGenelGündemPopüler

Kanal İstanbul Yapılsın mı Yapılmasın mı? Anket

Kanal İstanbul nerede ve ne zaman yapılacak? Kanal İstanbul kaç yıl sürecek, hangi ilçelerden geçecek?

Kanal İstanbul projesi ile ilgili bir çok kesim bir çok yorum yapıyor. Cumhuriyet tarihinine en çarpıcı projelerinden biri olarak gösterilen Kanal İstanbul projesi ile ilgili vatandaşların aklında soru işaretleri var.  Peki Kanal İstanbul nerede ve ne zaman yapılacak?

Kanal İstanbul Türkiye gündeminin bir numaralı maddesi haline geldi. Hükümet Kanal İstanbul’u yapmakta kararlı ancak muhalefet ise eleştirilerini sürdürüyor. Tartışmalar devam ederken vatandaşlar da Kanal İstanbul hakkında detaylara ulaşmak ve bu büyük projenin İstanbul’a zararı olacak mı merak  ediyor.

KANAL İSTANBUL GÜZERGAHI NERESİ? KANAL İSTANBUL NEDİR?

Kanal İstanbul, şehrin Avrupa Yakası’nda hayata geçirilecek. Karadeniz ile Marmara Denizi arasında alternatifsiz bir geçit olan İstanbul Boğazı’ndaki gemi trafiğini rahatlatmak adına Karadeniz ile Marmara Denizi arasında yapay bir suyolu olarak hayata geçmesi planlanıyor.  Kanal İstanbul ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Peki siz Kanal İstanbul hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyoruz? 

 

Kanal İstanbul Yapılsın mı?

Hayır
53.46%
Evet
46.54%

 

iç makale

Kanal İstanbul Yapılsın mı Yapılmasın mı? Anket

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı

Sadeceanket.com

Reklamların can sıkıcı olduğunun farkındayız ama sizlere hizmet vermeye devam edebilmemiz için reklam yayını yapmak zorundayız. Adblocker uygulamasından www.sadeceanket.com domainini kaldırarak bize destek olabilirsiniz.