MobilTeknoloji

En İyi Android Telefon Markası Hangisi? Anket

Bir çok Android telefon üreticisi bulunuyor. Ama her firma Android arayüzünü kendine göre düzenliyor.

Biz tüketiciler her zaman her şeyin en iyisini istiyoruz. Evet hakkımız olanı istiyoruz. Sizler bu yazıyı okurken internet üzerinde bir çok kişi en iyi Android telefon markası kim diye arıyor. Bizler de bu konuda bu kişilere yardımcı olabiliriz. Yaşadığımız deneyimlerden veya çevremizde bulunan kişilerden duyduklarımızı anket üzerinde oylayarak birilerine yol gösterebiliriz.

En İyi Android Telefon Markası Hangisi Anketi

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Anket üzerinde eksik olan Android telefon üreticilerini yorumlara yazmanız durumun da bir sonra ki ankete eklenecektir. Telefonlar ile ilgili inceleme veya paylaşım yaptığınız web siteleri ve Youtube üzerinde teknoloji kanalınız var ise yorumlara yazabilirsiniz. Yorumlar Sadece Anket yönetimi tarafından incelenerek onaylanmaktadır.

 

iç makale

Bir Yorum

  1. Merhabalar sevimli arkadaşlar . Ben Samsung S3 mini telefonumu 8yildir kullanıyorum. Şimdilik de telefonda bir sorun yok çok çok çok iyi . Donma var az oyun oynamayı sevmiyorum. O yüzden tercihim samsung oldu.Ama yeni çıkanları çok pahalı . O fiyat benim için değil. Bilmiyorum Huawei geçebilirim.O fiyata S10 almam

Başa dön tuşu
Kapalı

Sadeceanket.com

Reklamların can sıkıcı olduğunun farkındayız ama sizlere hizmet vermeye devam edebilmemiz için reklam yayını yapmak zorundayız. Adblocker uygulamasından www.sadeceanket.com domainini kaldırarak bize destek olabilirsiniz.